onze visie

De Baarnse notarissen is als kantoor ontstaan in 2008 na het samengaan van de twee notariskantoren in Baarn. Aan ons kantoor zijn 11 medewerkers verbonden.

Wat doet de Baarnse notarissen voor u?
Wij zijn persoonlijk en te vertrouwen. Dat vertrouwen schaden we niet. Wij zetten ons in voor onze cliënten en proberen hen zo goed mogelijk te helpen. Dat doen wij door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, om zo met een heldere, juridisch goede oplossing te komen die geen ruimte laat voor onzekerheid. Onze toegevoegde waarde zit niet in de akte, maar in de communicatie er omheen. Onze toegevoegde waarde zit niet in de wetteksten, maar in de interpretatie daarvan. Wij vertellen wat voor u de beste oplossing is. Wij spreken uw taal. De taal in een akte is meestal formeel. Wij proberen een akte in gewone spreektaal en helder aan u uit te leggen: u weet waar u voor tekent. De Baarnse notarissen richt zich op u, onze cliënt!

Waarin verschilt de Baarnse notarissen van anderen?
De Baarnse notarissen verschilt van andere notariskantoren doordat:

  • Wij een persoonlijke benadering hebben waarbij de klant echt voelt dat hij of zij centraal staat
  • Wij streven naar een prettig onthaal en een goede sfeer
  • Wij u persoonlijk te woord staan: communicatie verloopt bij voorkeur van mens tot mens
  • Wij proactief advies uitbrengen nog voordat u eraan denkt
  • Ons kantoor letterlijk en figuurlijk midden in het dorp Baarn staat.
  • Ons kantoor is goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid. Wilt u de afspraak liever op een andere locatie? Wij komen bij u langs. Komen kantooruren u niet uit? Ook daar is een oplossing voor.

Zie hier onze definitie van kwaliteit, zo pakken wij dat aan bij de Baarnse notarissen. Wij rusten niet tot het laatste puzzelstukje op z’n plaats is, zetten graag een extra stap om zaken voor elkaar te krijgen en zijn intensief betrokken bij onze cliënten. Onafhankelijk, laagdrempelig en dynamisch. Grote woorden die wij elke dag proberen waar te maken.